top of page
Kirjanpidon toteutus käytännössä

Tilitoimistomme pyrkii kaikessa toiminnassaan tehokkuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Sen takia myös tapamme tehdä kirjanpitoa on käytännössä täysin sähköinen sekä asiakkaamme hyödyntävät tehokkaasti muun muassa mobiililaitteita tarvittavien dokumenttien toimittamisessa. Perusperiaatteena on se, ettet tarvitse mitään paperista meidän kanssamme asioidessasi.

Yksinkertaisuudessaan otat älypuhelimella kuitista kuvan ja lataat sen sovellukseen, minkä jälkeen tarvittava materiaali on tilitoimistollasi. Voit siis unohtaa loputtomien kuittien säilyttelyn sekä hukkuneiden kuittien etsimisen.

Reaaliaikaisella kuittien toimituksella kirjanpidosta tulee luonnollinen osa päivittäistä työpäivää sen sijaan, että se olisi aina roikkuva tehtävä to do -listallasi. Sähköisestä sovelluksesta pääset helposti tarkastelemaan vanhojakin kuitteja, sillä sieltä ne eivät häviä mihinkään. Muut kirjanpitoon liittyvät sähköiset materiaalit voit helposti välittää meille sähköpostitse, joten sinun siis ikinä tarvitse printata meille papereita.

Asiakkaidemme mukaan uuteen tapaan siirtyminen on säästänyt työaikaa ja

rahaa, minkä lisäksi dokumentointi on muuttunut helpommaksi ja tarkemmaksi.

Asiakkaiden etu onkin meille pääasia ja kun muualla neuvotaan, miten asiakkaan pitäisi toimia, me toivomme, että asiakas itse kertoo meille, mikä on hänelle paras toimintatapa. Kun kirjanpito on mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista, sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen sekä vältyt tarpeettomalta stressiltä!

bottom of page