top of page
tietoa meistä
Tilitoimisto J & T Markkanen on sisarusten Julian ja Timon perustama pienyrittäjän tilitoimisto.

Yhteisyrittäjyytemme alkoi jäätelökioskiyrittäjinä vuonna 2011. Vasta aloittaneina yrittäjinä meistä kummallakaan ei vielä ollut paljoa kirjanpidon osaamista. Se vähäinen ymmärrys oli opittu kauppakorkeakoulun kirjanpidon perusteet -luennolla. Aloimme etsiä meille sopivaa tilitoimistoa lähettämällä kyselyitä eri toimistoihin. Saamamme vastaukset olivat sellaisia, joita emme ymmärtäneet. Tilitoimistot, joita lähestyimme tuntuivat jäykiltä ja hieman jopa pelottavilta. Ja mielessämme pyöri kysymyksiä, kuten paljonkohan ne oikeasti veloittaa, onko meillä edes varaa tilitoimistoon tai onkohan meillä asiat tehty oikein? Pelästyimme ja päädyimme tekemään kirjanpitomme itse. Siitä meidän kirjanpitäjän uramme siis alkoi. 

Pääasiallinen kohderyhmämme ovat pienyrittäjät, koska koemme aidosti että pienyrittäjä tarvitsee rinnalleen pienen henkilökohtaista palvelua tarjoavan tilitoimiston. Lisäksi pystymme tarjoamaan joustavia hinnoittelumalleja pienyrittäjien moninaisiin tarpeisiin. Haluamme auttaa asiakkaitamme kohti parempia taloushallinnon prosesseja ja yhdessä kehittää toimintaa niin, että prosessit tukevat yrittäjän toimintaa, eivätkä rajoita sitä. Meidän tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita kustannustehokkaita ratkaisuja yksilölliset tarpeet huomioiden. Meillä ei ole tarkkoja minimiveloituksia, me veloitamme sen mukaan miten yrityksesi meitä työllistää. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille selkokielistä tilitoimistopalvelua, haluamme että asiakkaamme ymmärtävät mitä teemme, ja toisin päin. Pyrimme rakentamaan luottamukseen perustuvat pitkäaikaisen kumppanuuden asiakkaamme kanssa. Esimerkiksi asiakkaamme, PINTA kauneushoitolan yrittäjä Vilma Pouru on kokenut yhteistyön seuraavasti: ”En ole numero-orientoitunut ihminen. Onneksi löysin hyvän kirjanpitäjän, jolla on samanlainen intohimo numeroiden pyörittelyyn kuin minulla omaan ammattiini. Hän pitää minut selkokielisesti ajan tasalla luvuista ja veroasioista.”

Keitä olemme

Julia Markkanen

Julialla on taloushallinnon työkokemusta vuodesta 2011 asti, josta viimeiset seitsemän vuotta hän on toiminut talousosastolla isossa konserniyrityksessä. Tämän hetkiseen työnkuvaan kuuluu Finance Management vastaten Suomen ja Norjan alueesta.

Timo Markkanen

Timo on työskennellyt pankkisektorilla vuodesta 2011 ja töiden ohella opiskelee laskentatoimen laitoksella Tampereen yliopistossa. 

Julia Markkanen vastaa jokaisesta asiakkuudesta, Timo Markkasen toimiessa kirjanpitäjänä päivittäisessä työskentelyssä. 

Kirjanpidon lisäksi sisaruksia yhdistää loputon tiedon jano ja positiivinen asenne työtä ja yrittäjyyttä kohtaan.

bottom of page